You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

OHOREZKO ERREGIONALA 2014/9/13 : HASIERA BIKAINA IGORREN MUTILAK BURUTU ZUTENA

Comparte

Imagen principal noticia

Estreinaldi izugarria eman dio lehen taldeak denboraldiari. Joan zen sasoian amaiera onari jarraipena eman diote urdinak. Kosta egin zitzaien partidari pultsoa hartzea, antzuolatarrek serio ekin zioten lehiari eta 20 minututan zehar partida beraiek markatutako erritmoan jolastu zen, ez zuten gol aukera nabarmenik lortzen bainan beraiek zuten partidaren kontrola. Pixkanaka, urdinek partida kontrolatzen hasi ziren eta arriskuko jokaldiak burutzen hasi ziren. Ordu erdi pasata gero, ezin hobe amaitu zuen Harrik berak asmatutako jokaldia, bere areaz kanpoko jaurtiketari esker, baloia eskuadratik sartu zen. Gol honek eragina izan zuen etxekoen jokoan, jaun da jabe azaltzen ziren zelai gainean. Eta minutu pare bat lehenengo zatia amaitzeko falta zirela, Tortzak, antzuolatarren defensa eta atezainaren arteko ulermen falta aprobetxatuz, 2 eta 0koa jarri zuen markagailuan. Con 2 a 0 se llegó al descanso, alegría inmensa en la grada por la magnífica entrada en la nueva categoría. La segunda parte no pudo empezar mejor, hacia el minuto 10 un balón absolutamente inofensivo se convirtió en un gran regalo del portero visitante que Harri no desaprovechó. El Antzuola empezó a apretar un poco, pero los locales no se dejaron amedrentar y controlaron sin mayor problema el tempo del partido. No obstante en un despeje defectuoso de la defensa ordiziana, a punto estuvo el balón de entrar en la portería, pero allí estaba Pagola con su agilidad felina para despejar el balón a córner. Los ordizianos defendían perfectamente su portería y en dos contraataques fulminantes, a punto estuvieron de hacer subir la manita al marcador. También los antzuolatarras tuvieron su ocasión en un magnífico cabezazo a bocajarro que, una vez más, Pagola desvió a córner con la ayuda del larguero.. Cuando parecía que el 3 a 0 sería definitivo, en un penalti más que discutible consiguieron el gol del honor los visitantes. Estreno inmejorable en la nueva categoría para el Ordizia, buenas sensaciones las que nos dejaron los chicos de Igor Sukia, Pedro Núñez y el incombustible Gervas. Zorionak eta bide honetatik segitzeko aukera ona datorren larunbatean Irunen izango duena gure taldeak. Alineación: Pagola, Txupi, Josu Izagirre, Triki, Madina, Txiki Usabiaga, Aranzegi, Etxebe, Harri, Hidalgo y Tortza. En la segunda parte entraron Julen Harto, Oscar Erauskin, Jonan Agirrezabala, Unai Garmendia e iker Moure, quien hubo de ocupar la portería tras la expulsión de Pagola en la jugada del penalti. Debut de Josu Izagirre, lazkaotarra, con el Ordizia, así como de los juveniles Harto y Erauskin, y de Iker Moure que volvía de su estancia en el Idiazabal. Unai Garmendia fue la última novedad, también de vuelta al club.