You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

INFANTILAK-KOPA. 8. Jardunaldia. 2010-01-30

Comparte

1. Zatian, partida hasi orduko (1. minutuan), Ordiziak aurrea hartu zuen markagailuan falta jaurtiketa bikain batetan Iker Goitiak sartutako golari esker. Ordizia jokoan nagusi zen, baina pixkanaka atzean sartzen hasteak ez zion lagundu. Lagun onakek, epaileak eskeinitako korner batetan, partida berdindu zuen (30. minutuan). Ordiziako zenbait jokalari partidatik atera ziren epailearen jarrera kaxkarra bide eta atezainak hartu beharreko baloi batetan, markagailuan aurretik jarri zen Lagun onak 2-1(33. minutuan).---- 2. Zatian gogotsu hasi arren, markagailuan ezin izan zuten berdinketatik pasa. Julenek (10. minutuan) sartu zuen Ordiziaren bigarren gola. Partiduaren ondarrean, jokaldi nahasi batetan, Lagun onakek bere hirugarrena egin zuen. Epaileak hiru txartel hori atera zituen, hori ez da notizia, baina denak Ordiziako jokalariei ateratzea bai. Eguraldiak ez zuen asko lagundu, zelaia putzuz beteta bai zegoen, baina epailearen lan kaxkarrak min handiagoa egin zuen.