You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ALEBINAK. 7. Jardunaldia. 2010-1-17

Comparte

Imagen principal noticia

1. Zatian Ordiziak markagailua bideratzea lortu zuen. Aitorrek albotik jokaldia egin eta Xabi Zabalari pasatu ondoren, honek gola egin zuen(15. minutuan, 0-1). Handik hiru minututara Raulek eskuadratik gol bikaina egin zuen Ordizia (0-2) aurretik jarriz.--- 2. Zatian Ordizia nagusi zen jokoan, baina ez zuen asmatu baloia sareratzen eta Beasainek bere lehen gola egin zuen (1-2) atzealdeko hutsegite bati esker.--- 3. Zatian, kontraeraso batetan, Ordiziak (5. minutuan) bere hirugarrena sartu zuen Josuren jokaldi bati esker (1-3). Pozak ez zuen denbora luzez iraun, Beasainek bi minututara bere bigarrena sartu zuelako penaltiz. Ez zen penalti argia, baina epaileak adierazi zuenez... --- Azken emaitza: Beasain-Ordizia (2-3) Ordiziaren aldekoa. Partidako argazkiak ikusteko irudian klikatu.