You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

INFANTILAK-KOPA. 5. Jardunaldia. 2010-01-03

Comparte

1. zatia motorrak berotu gabe bezala abiatu zuen Ordiziak eta Ondarroak bere lehen gola egin zuen (3. minutuan). Ordiziak albotik atera ondoren, Ondarroa markagailuan aurreratu zen baloia lapurtu eta gol eginez.--- Ondarroaren bigarren gola (10. minutuan) falta jaurtiketa batetatik etorri zen. Aurkariaren bi jokalari Ordiziako atezainaren aurrean bakar bakarrik agertu ziren Ondarroa bi eta zero aurretik jarriz. Jokoz kanpoko jokaldia izan zitekeen bigarren gol hau, baina markagailura igo zen.--- 2. zatian Ordiziak izan zuen markagailuan hurbiltzeko aukerarik, baina ez zuen asmatu gola egiteko orduan. Joko nahiko nahasia eta zelaia belar naturalezkoa izanik, Ordiziak ez zuen asmatu partidari buelta ematen. Azken emaitza: Ondarroa-Ordizia (2-0).---- Aurkariak baloia hobeto mugitu zuen zelaian orokorrean eta partidua ere berak eraman zuen. Ordiziako zenbait jokalarik aldageletan pareta zikindu zutelako izan zen zer esanik partida amaitu ondoren. Ea, inoiz, horrelako gertaerarik errepikatzen ez den mutilak.