You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ALEBINAK. 6. Jardunaldia. 2009-12-13

Comparte

Imagen principal noticia

1. zatian (4.minutuan) aurretik jarri zen Ordizia markagailuan, Añorgak bere atean sartutako gol bati esker. Jokoan Ordizia hobeto aritu arren bi falta jaurtiketetan sartutako golei esker (8 eta 14. minututan) Añorgak aurre hartu zuen markagailuan. 18. minutuan Ordiziak partida berdintzea lortu zuen Garazik egindako golarekin. Lehenengo zatiko emaitza Ordizia-Añorga (2-2).---- 2. zatian Ordiziak aukera garbiak eginez jarraitu zuen. Raulek egindako gol bati esker (17.minutuan) markagailuan aurretik jartzea lortu zuen.---- 3. zatian joko nahasia izan genuen. Urduritasuna ere hor egongo zen jokalariengan. Ordiziak lortu zuen bere laugarren gola partidaren amaieran, Raulek solte zegoen baloi bat lapurtu eta gol eginez (20. minutuan). Azken emaitza: Ordizia-Añorga (4-2).---- Atzean, atean, sendotasun falta nabaritzen da, baina pixkanaka joango dira konfiantza hartzen atezainak. Segi entrenamenduetan gogoz saiatzen eta emaitzak etorriko dira. Partidako argazkiak ikusteko irudian klikatu.