You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1.ERREGIONLAK GARAIPENA LORTU ZUTEN

Comparte

Imagen principal noticia

Ostiralean zalantza asko zeuden ea 11 jokalari egongo ziren, jokalari asko lesionatuta baitzeuden eta besten bat zigortuta,txartel gorria zela eta. Azkenean, jubenil bat igo zen eta 13 jokalarirekin joan ziren partidura, esan beharra dago 2 porteroak zirela. Atzoko egunean hotza zen nagusi. Partidua hasi eta ordiziarrak ez zuten haien lekua hartzen eta betiko enpanadarekin egon ziren, bost minututara Asoleusek gola sartu zuen eta partidua maldan gora jarri zen urdiñentzat.Hauen jokoa ez zen ona baina falta urrun batean Ormaetxeak gogor jaurti eta baloia barrura,bana markagailuan ezarriz. berriro Asoleus aurreratu zen markailuan, 2-1. Ordizia oraindik ere gaizki jolasten ari zela, Jokinek gola lortu zuen et aberiro berdinketa lortuz. Berriro ere Jokinek gola sartu zuen,bere bigarrena zen, hirugarrena urdiñentzat. Atsedenaldia baino lehen ordiziarrek Molinaren bitartez 4 sartu zuten.Bigarren zatian, Ordiziak jokua hobetu zuen, baina penalti baten ondorioz Asoleusek 3.gola sartu zuten. Rubenen eta Javiren mutilak haien jokua egiten jarraitu zuten eta falta baten ondorioz, berriro ere Ormaetxeak gola sartzea lortu zuen, 3-5. 30minutu falta zirela,Ordiziako jokalari bat lesionaturik kanpo fuboletik atera zen eta ordezko atezaina, Adur atera zen jokalari bezala. Eta bukatzeko 5minutu falta zirela Adurrek aurrelari baten einean gola sartu zuen,3-6 markailuan jarriz.Horrela bukatu zen paridua. Esan beharra dago ez zela ordiziarren partidurik hobena izan baina azkenean 3 puntuak eskuratu zituzten.