You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

INFANTILAK-KOPA. 3. Jardunaldia. 2009-12-5

Comparte

1. zatiaren hasieran (2. minutuan) Ordizia aurretik jarri zen markagailuan, Debako atzelari batek bere atean sartutako golari esker. Ordizia bere zelaitik atera ezinik ibili zen zati honetan, nahiz eta aukera garbirik ez egin Amaikakek. Bigarren gola ere gertu izan zuen Ordiziak, falta jaurtiketa batetan langa jo bait zuen Iker Goitiak.----- 2. zatian Debako atezainari (9. minutuan) txartel gorria atera zion epaileak eta bazirudien Ordiziak emaitza ona ekarriko zuela oraingoan, baina Amaikakek (10 jokalarirekin) berdindu egin zuen penaltiz (23. minutuan). Beste aukera garbirik ere sortu zuen Amaikakek, baina ez zuen lortu markagailuan aurretik jartzea 35. minuturarte. Partidaren ondarrean, falta jaurtiketa batetan, buelta eman zion markagailuari Amaikakek Ordiziarren etsipanerako. Azken emaitza: Amaikak bat-Ordizia (2-1) Ordiziaren aurkakoa.--- Ea intentsitate gehiagorekin jokatzen dugun emaitzari eustea nahi badugu. Animo mutilak!