You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

INFANTILAK 6. Jardunaldia 2009-10-24

Comparte

1. Zatian Ostadarrek aukera gehiago eduki zuen, baina Ordiziako mutilak ere iritsi ziren. Zati honen erresumena: Joko nahasia eta ez eraginkorra bi taldeen aldetik. Atsedenaldiko emaitza: Ostadar-Ordizia (0-0). 2. Zatian, 7. Minutuan gola sartu zuen Ostadarrek eta Ordiziako taldeak eusten saiatu arren, beheraka egin zuen. Zenbait jokalarik etsita jokatu zuen eta aldaketak egin arren antzeko jokoarekin jarraitu zuen Ordiziako taldeak. Ostadarrek beste bi gol egin zizkion Ordiziari (28 eta 35. minututan) partidaren ondarrean. Azken emaitza: OSTADAR-SANSE (3-0) Ostadarren aldekoa. Ezin esan Ordiziako infantilek Joko ona egiten dutenik orokorrean, nahiz zenbait jokalarik daukaten guztia ematen duten. Hausnarketaren premian ikusten dut taldea. Ea jokalari eta teknikoen artean honako hau lortzen duten: talde lana, elkarri lagunduz . Zaleen animoak ere beharko dituzte bigarren fasean, seguraski gipuzkoako kopan, emaitza hobeak lortzeko. ANIMO MUTILLAK!!