You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ALEBINAK. Prestaketa partidak

Comparte

Talde bakoitzak 20 minututako hiru zati jokatu zituen eta taldeak ez ziren finkoak izan, hau da, jokalariak talde batetik bestera aldatu ziren hirugarren partidan. Emaitzak: Ordizia A – Ostadar A (0-3). Ordizia B – Ostadar B (2-1). Ordizia A – Ostadar B (1-2). Ordizia B – Ostadar A (0-1). Ordizia A (elkar trukatuta) – Ostadar (2-1). Ordizia B (elkar trukatuta) – Ostadar (1-5). Guztira lau partidatxo (20 minutukoak) galdu zituzten eta bi irabazi, beraz, emaitza ez zen ona izan Ordiziarentzat. Jokoari dagokionez ere tokia ezin harturik ibili ziren jokalariak zenbait momentutan, baina jokaldi ederrak ere ikusteko aukera izan genuen. ORDIZIAren golak: Xabier Zabala (1), Aitor Aranzabe (3) eta Haritz Jauregi (2). Guztira 6 gol egin zituen Ordiziak eta 13 gol Ostadarrek. Ea talde lanean hurrengo partidan hobeto ibiltzen zareten mutilak. Horretan aurkariaren jokoak eragina du, beraz ezin da joko jario berdina atera beti. ANIMO!