You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

INFANTILAK 5. Jardunaldia 2009-10-17

Comparte

1.- Zatian Sansek lau gol egin zizkion Ordiziari (10, 12, 15 eta 19. minututan). Ordiziak falta bat jaurti zuen Sanseren ate ingurura. Ordiziak beste aukerarik ez zuen izan, beraz emaitzarekin ados egon beharko dugu. Atsedenaldiko emaitza Ordizia-Sanse (0-4). 2.- Zatian Sanse baloia mugituz hasi zen eta Ordiziako taldea baloiaren atzetik korrika ibili zen gehienetan. Ordiziak baloia hartzen zuenean bere atetik urrutira bidaltzen zuen, baina askotan aurkarien hanketan bukatzen zuen baloiak. Ordiziak ez zuen etsi eta egin zuen jokaldi bakarrean gola sartu zuen 19. minutuan (Beñat Dubreuil). Berehala Sansekoen erantzuna etorri zen eta bi gol sartu zituen (27 eta 32. minututan). Azken emaitza: ORDIZIA-SANSE (1-6) Sanseren aldekoa. Ordiziako jokalariek zeukaten guztia eman zuten orokorrean. Aurkaria gehiago denean onartzea baino bide egokiagorik ez da egongo seguraski, beraz, ANIMO MUTILLAK!!